Zalando nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev får du koll på senaste nytt från modevärlden. Två gånger i veckan får du som prenumerant ett nyhetsbrev med det senaste inom:

• Trender och inspiration - Vi uppdaterar dig om nyheter och trender inom mode.
  • Rea - Du blir först med att få information om kampanjer och erbjudanden.
  • Rabattkoder - Ibland skickar vi med exklusiva rabattkoder i våra nyhetsbrev så att du kan beställa de senaste trenderna till extra bra priser.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev här. Har du redan ett användarkonto hos oss anmäler du dig enklast till nyhetsbrevet via ditt användarkonto. Klicka på rubriken "Mina nyhetsbrev" för att se inställningar för nyhetsbrevet. Klicka sedan i rutan och "Spara ändringar".

Avsluta prenumerationen
Om du vill avsluta din prenumeration kan du göra detta antingen via länken längst ner i nyhetsbrevet eller direkt på ditt användarkonto under "Mina nyhetsbrev".
Det är viktigt att du inte markerar våra nyhetsbrev som spam, eftersom det kan göra att du inte får andra mejl från Zalando (till exempel beställningsbekräftelser). Avsluta hellre din prenumeration om du inte längre vill ha nyhetsbreven.

Varför får jag inget nyhetsbrev fast jag har anmält mig till det?
Har du kommit ihåg att klicka på länken i bekräftelsemejlet? Anmälan till nyhetsbrevet slutförs först när du har klickat på länken.
Har du aktiverat ett spamfilter? Markera inte våra nyhetsbrev som spam, eftersom det kan göra att du inte får andra mejl från Zalando heller (till exempel beställningsbekräftelser). Se till att lägga in newsletter@info.zalando.se i din adressbok, så att du får vårt nyhetsbrev i din inkorg i fortsättningen.

Varför får jag nyhetsbrev fast jag inte har anmält mig till det?
Utöver nyhetsbreven skickar vi även ut personliga produktrekommendationer. Rekommendationerna baseras på ditt senaste köp och skickas ut fyra gånger i månaden. Givetvis kan du avregistrera dig när som helst via länken i mejlet.