Återbetalning

Normalt tar det upp till två veckor för en retur att komma fram och registreras på vårt lager. Så fort din retur har registrerats får du en bekräftelse per mejl. Har du redan betalat för varorna får du pengarna tillbaka. Det kan ta upp till 5 bankdagar innan återbetalningen syns på ditt konto, beroende på vad du har för bank.

Har du använt kortbetalning som betalningssätt kommer pengarna för returen att sättas in på ditt bankkonto.

Har du använt PayPal som betalningssätt kommer pengarna för returen att sättas in på ditt PayPal-konto. Genom att logga in på ditt PayPal-konto kan du själv bestämma om du vill behålla pengarna där eller hellre föra över dem till ditt bankkonto.

Har du betalat mot faktura ber vi dig att lämna dina kontouppgifter. Vi rekommenderar att du registrerar dina kontouppgifter i samband med att du anmäler din retur på ditt användarkonto (ej möjligt på den mobila sidan). Annars kan du ange dessa via telefon, chatt eller vår kontaktform. Samma sak gäller om du använt dig av förskottsbetalning. Vi betalar tillbaka pengarna till ditt bankkonto.

Vad händer med min faktura om jag returnerar delar av min beställning?
Om du har valt faktura som betalningssätt och väljer att returnera delar av din beställning betalar du helt enkelt in fakturans totalsumma minus summan av värdet för de produkter du valt att returnera. Vid en retur annulleras din faktura så fort du betalat in den eventuella mellanskillnaden och din retur har kontrollerats på vårt lager. Tänk på att din returrätt gäller i 100 dagar från det att du tar emot din beställning.