Expressleverans

Med expressleverans kan du beställa dina julklappar ända fram tills kl 14.45 den 21 december för att få leveransen innan julafton.

Hos Zalando erbjuder vi expressleverans för 99 kr till de flesta adresser i Sverige. Detta kan du välja när du slutför din beställning. Om du väljer expressleverans får du din beställning med DHL Express inom 24-48 timmar efter att paketet lämnat vårt lager.

• Expressleverans kan bara erbjudas om alla produkter du beställt kommer från samma lager.
  • Leveransen kan bara ske till svenska adresser. Vissa postnummerområden är tyvärr inte aktuella för expressleverans.
  • Expressleverans sker måndag till fredag, exklusive helgdagar.
  • Om produkten finns på lager och du beställer tidigt måndag-lördag (fram till kl. 15) får du din leverans redan nästa vardag. Om du gör din beställning efter kl. 15 måndag-lördag eller på en söndag får du din leverans två vardagar efter beställningsdagen. Du kan se leveransdagen när du gör din beställning.
  • Vid expressleverans kan du betala med kreditkort, Paypal, faktura och tillgodohavande. Utbudet av betalningsmetoder kan variera.
  • Du kan se statusen för din expressleverans på ditt användarkonto.

Kom ihåg att lägga till ditt mobilnummer i ditt användarkonto, då kan både vi på Zalando och DHL komma i kontakt med dig om det skulle behövas. På ditt användarkonto, i fältet "Adresstillägg" under "Mina adresser", har du också möjlighet att fylla i extra information som kan behövas i samband med din leverans.

På leveransdagen kommer DHL Express att leverera ditt paket senast kl 19:00. Paketet levereras till dörren och det behöver vara en myndig person hemma för att ta emot beställningen. Om ingen är hemma som kan ta emot paketet kommer DHL lämna en notis vid din dörr med information om hur du bokar ett nytt leveransförsök.