Använda ett presentkort

Du kan lösa in ditt presentkort på två olika sätt:

• Lös in koden från presentkortet i samband med att du väljer betalningssätt i kassan eller innan du bekräftar din beställning. Skriv in din presentkortskod i fältet "Rabattkod eller presentkort" och klicka på "Lös in kod". Beloppet dras då direkt från köpsumman.
  • Logga in på ditt användarkonto på Zalando. Gå till ”Mina presentkort”. Här anger du koden från ditt presentkort och ditt tillgodohavande laddas med presentkortets belopp.
    Efter att du har registrerat presentkortet via ditt användarkonto kan du välja att betala med tillgodohavandet i kassans steg ”Betalningssätt”.

Kom ihåg att presentkortet måste användas innan du slutför din beställning.

Våra presentkort har obegränsad giltighetstid och är inte heller bundna till specifika märken, kategorier eller kampanjer. Presentkort kan inte lösas in mot kontanter. Vid en retur kommer presentkortsbeloppet in på ditt tillgodohavandekonto och kan användas igen vid nästa beställning.

Varför fungerar inte mitt presentkort?
Var noga med att inte lägga till några extra mellanslag när du fyller i din presentkortskod. Presentkort som är köpta på andra Zalando hemsidor än zalando.se eller på Zalando Lounge fungerar tyvärr inte handla för på den svenska Zalando siten.