Reklamera en vara

Om en produkt du köpt hos oss uppvisar en defekt har du rätt att reklamera denna. Rätten gäller tillverkningsfel, materialfel eller fel som uppkommit trots normalt användande. Vi hanterar varje ärende individuellt så kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna.

Så här gör du för att reklamera en vara:
1. Beskriv defekten/felet samt hur denna uppkommit.
2. Skicka in beskrivningen till oss genom att klicka på kontaktknappen för email nedan, du kommer då till vårt kontaktformulär. Vänligen välj reklamation som kontaktanledning och fyll även i artikel- och beställningsnummer.
3. Vi ser över ditt ärende så fort som möjligt och kontaktar dig inom några dagar.

Skulle ditt paket istället sakna något av sitt innehåll eller ha blivit skadat vid leverans, ber vi dig istället välja Leverans och betalning som kontaktanledning.