ZALANDO HÄMTAR din retur i Stockholm

Har du något att returnera till oss? Bor du i Stockholm har du nu möjlighet att låta oss komma och hämta ditt returpaket, helt gratis! Tjänsten är tillgänglig för postnummer som börjar på ett tal mellan 10-19.

Allt du behöver göra är att gå in på våran dedikerade "Zalando hämtar" sida (https://www.zalando.se/zalandohamtar/), där hittar du mer information och kan klicka dig vidare till PostNord's bokningssida. Så länge postnumret kvalificerar så kan du boka upphämtning vart som helst, hemma eller på jobbet spelar ingen roll.

Tjänsten finns tillgänglig att boka måndag-fredag, helgdagar exkluderade. Du kan antingen välja att få ditt returpaket upphämtat direkt inom 60 minuter (tillgängligt mellan kl. 8-19), eller förhandsboka en tid mellan kl. 7-20 för när du vill att vi ska komma och hämta din retur.

När du har bokat upphämtningstid får du en bekräftelse via sms, allt du behöver göra sedan är att klistra på returetiketten och vara redo med ditt paket.

Om du behöver skriva ut en extra retursedel kan du göra det efter att du har registrerat din retur på ditt Zalando användarkonto. Du kan också välja att få en utskriven retursedel skickad till dig per post, observera att det kan ta upp till sex arbetsdagar (mån-fre) innan den kommer fram.

Vill du ändra tid eller avboka upphämtningen av din retur?
Kontakta då PostNord Bud på 020-969696 senast två timmar innan den bokade upphämtningen. Deras öppettider är måndag-fredag 7-18. Om du har missat din bokade upphämtning av din retur så bokar de helt enkelt bara en ny upphämtning. Du kan så klart också själv lämna in din retur på ett av PostNord's ombud.