Så returnerar du en produkt från en Zalando Partner

Hos Zalando kan du alltid returnera en vara du beställt helt gratis, detta gäller även varor från våra Zalando Partner. Du kan alltid returnera produkten inom 100 dagar, precis som vanligt.

För produkter som beställs genom våra Zalando Partner så behöver du inte registrera din retur på ditt användarkonto. Var noga med att skicka varan i retur separat från dina andra Zalando-returer och använd den returetikett som följde med i ditt paket från vår Zalando Partner. Dessa etiketter skiljer sig något från Zalandos egna returetiketter, du känner igen dem enkelt då det står "Zalando Partner" högst upp på etiketten. Din retur lämnar du in som vanligt på ett av PostNords postombud. Behåll alltid ditt returkvitto, det är bra att ha om du behöver kontakta oss senare angående din retur.

Tänk på att returen bara är gratis om du använder dig av den medföljande returetiketten och returnerar med PostNord.